Prometna nesreća s lakše i teško ozlijeđenim osobama na križanju Gundulićeve i Žerjavićeve ulice

Slika PU_ZG/slike/mup/prometna.JPG

Jučer, 18. srpnja oko 21 sat na križanju Gundulićeve i Žerjavićeve ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila; citroen C4 i mercedes ML. Citroen C4 koprivničkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 43-godišnji muškarac, kretao se lijevom prometnom trakom Gundulićeve ulice u smjeru sjevera i kod križanja sa Žerjavićevom ulicom zadržao je smjer kretanja bez obzira na crveno svjetlo na semaforu. Tada je prednjim dijelom naletio na prednji dio mercedesa ML zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnji muškarac. U križanje je ušao iz Žerjavićeve ulice, krećući se prema istoku na upaljeno zeleno svjetlo na semaforu za svoj smjer kretanja.


Foto:Ilustracija

Jučer, 18. srpnja oko 21 sat na križanju Gundulićeve i Žerjavićeve ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila; citroen C4 i mercedes ML. Citroen C4 koprivničkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao  43-godišnji muškarac, kretao se lijevom prometnom trakom Gundulićeve ulice u smjeru sjevera i kod križanja sa Žerjavićevom ulicom zadržao je smjer kretanja bez obzira na crveno svjetlo na semaforu.  Tada je prednjim dijelom naletio na prednji dio mercedesa ML zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnji muškarac. U križanje je ušao iz Žerjavićeve ulice, krećući se prema istoku na upaljeno zeleno svjetlo na semaforu za svoj smjer kretanja.

Mercedes je, od siline naleta, odbačen prema sjeveroistoku gdje je udario u metalni stupić te betonski zid i drvena vrata u vlasništvu Udruge.

Teške tjelesne ozlijede zadobio je putnik iz citorena C4, također 43-godišnji muškarac, kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju. Lakše tjelesne ozlijede zadobio je putnik iz mercedesa, 58-godišnji muškarac, kojemu je liječnička pomoć pružena u istoj ustanovi.  



Stranica