Prometna nesreća na raskrižju Selske i Jadranskog mosta s teško ozlijeđenim osobama

Jučer, 24. srpnja oko 1,15 sati dogodila se prometna nesreća na raskrižju Selske ceste i zapadnog kolnika Jadranskog mosta. Kod prometne nesreće došlo je do sudara neregistriranog motocikla honda, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak i škode fabie, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojom je upravljao 40-godišnjak. Motociklist i njegova 28-godišnja suputnica su teško ozlijeđeni. Motociklisti je liječnička pomoć pružena u Traumatološkoj bolnici, a suputnici u KB Sestara milosrdnica. Vozaču osobnog automobila izmjerena je alkotestiranjem koncentracija od 0,59 g/kg. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-780 ili 192.

Jučer, 24. srpnja oko 1,15 sati dogodila se prometna nesreća na raskrižju Selske ceste i zapadnog kolnika Jadranskog mosta. Kod prometne nesreće došlo je do sudara neregistriranog motocikla honda, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak i škode fabie, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojom je upravljao 40-godišnjak.
 Motociklist i njegova 28-godišnja suputnica su teško ozlijeđeni. Motociklisti je liječnička pomoć pružena u Traumatološkoj bolnici, a suputnici u KB Sestara milosrdnica.
Vozaču osobnog automobila izmjerena je alkotestiranjem koncentracija od 0,59 g/kg.
 
Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj  01/6530-780 ili 192.
 
 


Stranica