Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na Medveščaku

Jučer, 27.7. oko 11.30 sati u Vlaškoj ulici je došlo do prometne nesreće u kojoj je 67-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede. Upravljajući tramvajem ZET-a linije 12, vozač 41-godišnji muškarac došao je do raskrižja s Vončininom ulicom u smjeru zapada, prošao kroz zeleno svijetlo na semaforu i počeo smanjivati brzinu, te se zaustavio na tramvajskoj stanici. Naglo je smanjio brzinu jer je osobni automobil VW golf splitskih registracijskih oznaka u vlasništvu 47-godišnjaka bio nakratko zaustavljen na sjevernom nogostupu Vlaške ulice i u tom je trenutku vlasnik ulazio u svoj automobil. Zbog naglog kočenja 67-godišnja putnica je pala u tramvaju i teško se ozlijedila. Liječnička joj je pomoć pružena u KB Merkur.

Jučer, 27.7. oko 11.30 sati u Vlaškoj ulici je došlo do prometne nesreće u kojoj je 67-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede. Upravljajući tramvajem ZET-a linije 12, vozač 41-godišnji muškarac došao je do raskrižja s Vončininom ulicom u smjeru zapada, prošao kroz zeleno svijetlo na semaforu i počeo smanjivati brzinu, te se zaustavio na tramvajskoj stanici. Naglo je smanjio brzinu jer je osobni automobil VW golf splitskih registracijskih oznaka u vlasništvu 47-godišnjaka bio nakratko zaustavljen na sjevernom nogostupu Vlaške ulice i u tom je trenutku vlasnik ulazio u svoj automobil. 
Zbog naglog kočenja 67-godišnja putnica je pala u tramvaju i teško se ozlijedila. Liječnička joj je pomoć pružena u KB Merkur.


Stranica