Teške krađe provaljivanjem u domove na Medveščaku, na Trnju i na Trešnjevci

23. srpnja/6. kolovoza između 10 i 18,15 sati u Ulici Natka Nodila na Medveščaku nepoznati je počinitlej provalio u stan i otuđio TV prijemnik, računalo i kuhinjske aparate u vlasništvu 23–godišnjeg muškarca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

 23. srpnja/6. kolovoza između 10 i 18,15 sati  u Ulici Natka Nodila na Medveščaku nepoznati je počinitlej provalio u stan i otuđio TV prijemnik, računalo i kuhinjske aparate u vlasništvu 23–godišnjeg muškarca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. 

4./6. kolovoza između 16 i 11 sati na Glogovcu, Medveščak, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću i otuđio nakit i ručni sat u vlasništvu 32-godišnjeg muškarca. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer,  6. kolovoza između 5 i 14 sati u Rujničkoj ulici na Trnju nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuču i otuđio ručni sat u vlasništvu 52-godišnjeg muškarca. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Jučer,  6. kolovoza između 7,30 i 17 sati  u Ulici Alberta Bazale na Trešnjevci nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću i otuđio nakit u vlasništvu 61-godišnjeg muškarca. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. 



Stranica