Hvatanja na djelu u Donjoj Lomnici, na Trešnjevci i na Jankomiru

Jučer, 6. kolovoza oko 13,15 sati u Industrijskoj ulici u Donjoj Lomnici zaposlenik tvrtke uhvatio je 23-godišnjeg muškarca u krađi visokonaponskih i upravljačkih kablova. Zadržao ga je do dolaska policijskih službenika koji su ga odveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Jučer,  6. kolovoza oko 13,15 sati u Industrijskoj ulici u Donjoj Lomnici  zaposlenik tvrtke uhvatio je 23-godišnjeg muškarca u krađi visokonaponskih i upravljačkih kablova. Zadržao ga je do dolaska policijskih službenika koji su ga odveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. 

Jučer,  6. kolovoza oko 20,40 sati na Zagrebačkoj aveniji, Trešnjevka, zaštitar je u trgovini uhvatio 21-godišnju ženu prilikom krađe odjevnih predmeta. Zaštitar ju je zadržao do dolaska policijskih službenika koji su ju odveli na kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 6. kolovoza oko 20,45 sati na Jankomiru, Susedgrad, u trgovini trgovačkog centra zaštitar je uhvatio 42-godišnju ženu u krađi odjevnih predmeta. Žena je zadržana do dolaska policijskih službenika koji su ju odveli na kriminalističko istraživanje.
 



Stranica