Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom na raskrižju Bauerove i Martićeve ulice

Slika PU_ZG/slike/mup/prometna.JPG

Jučer, 8.kolovoza oko 15 sati na raskrižju Bauerove i Martićeve ulice došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Krećući se Bauerovom ulicom u seat ibizi zagrebačkih registracijskih oznaka 57-godišnjakinja je ,dolaskom do raskrižja s Martićevom ulicom, naletjela na peugeot 206 zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak. Nakon prometne nesreće od siline naleta je peugeot 206 udario u semafor. Liječnička je pomoć 57-godišnjakinji pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.


Foto: Ilustracija

Jučer, 8.kolovoza oko 15 sati na raskrižju Bauerove i Martićeve ulice došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Krećući se Bauerovom ulicom u seat ibizi zagrebačkih registracijskih oznaka 57-godišnjakinja je ,dolaskom do raskrižja s Martićevom ulicom, naletjela na peugeot 206 zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak. Nakon prometne nesreće od siline naleta je peugeot 206 udario u semafor. Liječnička je pomoć 57-godišnjakinji pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.
 

Zbog kontradiktornih izjava vozača-sudionika prometne nesreće oko prolaska na crveno svjetlo na semaforu, molimo sve svjedoke-očevice da se jave na brojeve telefona 6333-410 ili 192.   



Stranica