Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Medveščaku

U četvrtak, 12. kolovoza oko 18,15 sati 27-godišnjak je upravljao mazdom slatinskih registracijskih oznaka Draškovićevom ulicom prema sjeveru. Dolaskom do raskrižja s Boškovićevom i ulicom kralja Držislava, na zeleno je svjetlo ušao u raskrižje, ali je neoprezno skrenuo u lijevu prometnu traku, prethodno se ne uvjerivši da istu radnju može poduzeti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom naletio je na vw polo zagrebačkih registracijskih oznaka koji se lijevo bočno nalazio ispred njega. Došlo je do udarca lijevim bočnim i prednjim dijelom vozila u desni bočni stražnji dio pola, kojim je upravljao 38-godišnjak, a koji je zadržavao smjer kretanja krajnjom lijevom trakom Draškovićeve ulice.

 U četvrtak, 12. kolovoza oko 18,15 sati 27-godišnjak je upravljao mazdom slatinskih registracijskih oznaka Draškovićevom ulicom prema sjeveru. Dolaskom do raskrižja s Boškovićevom i ulicom kralja Držislava, na zeleno je svjetlo ušao u raskrižje, ali je neoprezno skrenuo u lijevu prometnu traku, prethodno se ne uvjerivši da istu radnju može poduzeti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom naletio je na vw polo zagrebačkih registracijskih oznaka koji se lijevo bočno nalazio ispred njega. Došlo je  do udarca lijevim bočnim i prednjim dijelom vozila u desni bočni stražnji dio pola, kojim je upravljao 38-godišnjak, a koji je zadržavao smjer kretanja krajnjom lijevom trakom Draškovićeve ulice.

Polo je odbačen na lijevu stranu, gdje je naletio na dva metalna stupića nogostupa i 55-godišnjeg pješaka u Boškovićevoj ulici (koji je teško ozlijeđen), da bi se zaustavio na terasi kafića na raskrižju Draškovićeve i Boškovićeve. U tom naletu lakše su ozlijeđeni gosti kafića i pješaci: 49-godišnjak, 47-godišnjak, 34-godišnjak, 30-godišnjak i 55-godišnjak.



Stranica