Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na autocesti A3

Jučer, 20. kolovoza oko 12 sati na autocesti A3 došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Muškarac starosti 35-godina je upravljajući hyundai sonatom zagrebačkih registracijskih oznaka u alkoholiziranom stanju (1,51) i bez oduzete vozačke dozvole skrenuo ulijevo, izbjegavajući zaustavljenu kolonu vozila ispred sebe, i udario u opel corsu novosadskih registracijskih oznaka (Srbija), kojom je upravljala 62-godišnja srbijanska državljanka.

Jučer, 20. kolovoza oko 12 sati na autocesti A3 došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.
Muškarac starosti 35-godina je upravljajući hyundai sonatom zagrebačkih registracijskih oznaka u alkoholiziranom stanju (1,51) i bez oduzete vozačke dozvole skrenuo ulijevo, izbjegavajući zaustavljenu kolonu vozila ispred sebe, i udario u opel corsu novosadskih registracijskih oznaka (Srbija), kojom je upravljala 62-godišnja srbijanska državljanka.
Nakon naleta hyundai sonata se nastavila nekontrolirano kretati i udarila u zaštitnu ogradu, gdje se i zaustavila. U nesreći je teško ozlijeđena 62-godišnjakinja, kojoj je liječnička pomoć pružena u  KB Dubrava, dok su 35-godišnji vozač hyundai sonate  i 58-godišnji suputnik opel corse lakše ozlijeđeni.
Nakon prometne nesreće vatrogasci su ugasili požara motora hyundai sonate.  
 
 


Stranica