45. Međunarodni atletski supermataron Zagreb – Čazma

Slika /PU_ZG/ilustracije/Policijski motori.jpg

U nedjelju, 27. ožujka s početkom u 8 sati u organizaciji Grada Čazme održat će se 45. Međunarodni atletski supermaraton Zagreb- Čazma pod nazivom „Od Kaptola do Kaptola“

FOTO: Ilustracija
 
Trasa kretanja sudionika supermaratona je:
 
Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića – Cesarčeva – Europski trg – Vlaška – Maksimirska – Dubrava – Zagrebačka – Sesvete – Dugo Selo – Božjakovina – Lupoglav – Kloštar Ivanić – Caginec – Šumećani i dalje prema Bjelovarsko-bilogorskoj županiji  (Dapci – Bosiljevo – Čazma).
 
Sudionici utrke kretat će se Vlaškom, Maksimirskom, Ulicom Dubrava i Zagrebačkom ulicom do centra Sesveta po desnoj prometnoj traci odnosno tramvajskim tračnicama, a od terminala Dubec desna prometna traka bit će obilježena reflektirajućim čunjevima te će se promet motornih vozila odvijati paralelno po preostalim prometnim trakama.
 
Na djelu trase od centra Sesveta prema Dugom Selu, Kloštar Ivaniću i dalje prema mjestu Šumećani i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, natjecatelji će se kretati uz desni rub kolnika, u redovnom režimu prometa, pod pratnjom policije.
 
Slijedom navedenog, sve sudionike u cestovnog prometu, a posebice vozače motornih vozila koji se u zateknu na trasi kretanja sudionika utrke, molimo za razumijevanje i strpljenje te da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju na području grada Zagreba kao i da postupaju u skladu s uputama policijskih službenika i redara na trasi kretanja sudionika utrke.
 

Stranica