Prometna nesreća s teško i lakše ozlijeđenim osobama na autocesti A3

U ponedjeljak, 13. rujna oko 23 sata na 40. kilometru autoceste A3 zasada nepoznati vozač osobnog automobila škoda octavija zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je u suprotnom smjeru navedene autoceste u smjeru zapada. Na 40. kilometru skrenuo je udesno izvan kolnika na meki teren i udario u metalnu zaštitnu ogradu. Iz smjera istoka teretnim vozilom citroenom C15 zagrebačkih registracijskih oznaka dovezao se 44-godišnjak. Pokušao je izbjeći sudar, pa je završio u odvodnom kanalu. Nakon nesreće vozač škode se pješice udaljio s mjesta nesreće a da pritom nije obavijestio policiju. Nepoznati vozač naknadno se vratio na mjesto nesreće i pričekao policiju. Naknadno će biti utvrđen njegov identitet. Nakon nesreće 44-godišnjak je odvezen u KB Dubravu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen dok je 39-godišnja putnica iz citroena odvezena je u istu bolnicu, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

U ponedjeljak, 13. rujna oko 23 sata na 40. kilometru autoceste A3 zasada nepoznati vozač osobnog automobila škoda octavija zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je u suprotnom smjeru navedene autoceste u smjeru zapada. Na 40. kilometru skrenuo je udesno izvan kolnika na meki teren i udario u metalnu zaštitnu ogradu. Iz smjera istoka teretnim vozilom  citroenom C15 zagrebačkih registracijskih oznaka dovezao se 44-godišnjak. Pokušao je izbjeći sudar, pa je završio u odvodnom kanalu. Nakon nesreće vozač škode se pješice udaljio s mjesta nesreće a da pritom nije obavijestio policiju. Nepoznati vozač naknadno se vratio na mjesto nesreće i pričekao policiju. Naknadno će biti utvrđen njegov identitet.
Nakon nesreće 44-godišnjak je odvezen u KB Dubravu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen dok je 39-godišnja putnica iz citroena odvezena je u istu bolnicu, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.  

 
 


Stranica