Iznuda

U ponedjeljak, 13. rujna policijski službenici Policijske postaje Trešnjevka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iznude na štetu 19-godišnjaka. Osumnjičeni je od kolovoza 2009. godine do rujna 2010. godine u više navrata putem mobitela kontaktirao oštećenog i prijetio mu ozljeđivanjem i usmrćivanjem, a sve kako bi mu oštećeni vratio dug od prodaje mopeda u iznosu od 1000 kuna. Osim što je nazivao oštećenog, osumnjičeni je i dolazio na njegovu kućnu adresu i lupao po vratima zahtijevajući da mu vrati dug. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

U ponedjeljak, 13. rujna policijski službenici Policijske postaje Trešnjevka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iznude na štetu 19-godišnjaka.

Osumnjičeni je od kolovoza 2009. godine do rujna 2010. godine u više navrata putem mobitela kontaktirao oštećenog i prijetio mu ozljeđivanjem i usmrćivanjem, a sve kako bi mu oštećeni vratio dug od prodaje mopeda u iznosu od 1000 kuna. Osim što je nazivao oštećenog, osumnjičeni je i dolazio na njegovu kućnu adresu i lupao po vratima zahtijevajući da mu vrati dug. 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

 
 
 


Stranica