Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 14. rujna oko 7 sati u Velikoj Gorici na raskrižju Ulice A. K. Miošića i Vukomeričke dogodila se prometna nesreća, u kojoj je 48-godišnji vozač motocikla teško ozlijeđen. Vozilom škoda favorit zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 46-godišnji muškarac i, prema njegovim navodima, kretao se desnom prometnom trakom Ulico

Jučer, 14. rujna oko 7 sati u Velikoj Gorici na raskrižju Ulice A. K. Miošića i Vukomeričke dogodila se prometna nesreća, u kojoj je 48-godišnji vozač motocikla teško ozlijeđen. Vozilom škoda favorit zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 46-godišnji muškarac i, prema njegovim navodima, kretao se desnom prometnom trakom Ulicom A.K.Miošića. Dolaskom na navedeno raskrižje na njegovu je desnu bočnu stranu vozila prednjim djelom naletio motocikl piaggio zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao oštećeni 48-godišnjak. Motocikil je s vozačem pao na lijevu stranu kolnika. Liječnička je pomoć motociklistu pružena u KBC Zagreb.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 192.
 


Stranica