Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na Sveticama

Jučer, 22. rujna oko 19.55 sati na Sveticama došlo je do prometne nesreće u kojoj je 40-godišnji vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede. Upravljajući osobnim automobilom audi 80 zagrebačkih registracijskih Ulicom kneza Branimira u smjeru jugozapada, 57-godišnjak je ušao u raskrižje sa ulicom Svetice i Donje Svetice, dok je na semaforu bilo zeleno svjetlo, skrenuo je lijevo, a da nije propustio vozilo iz suprotnog smjera.

Jučer, 22. rujna oko 19.55 sati na Sveticama došlo je do prometne nesreće u kojoj je 40-godišnji vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede. Upravljajući osobnim automobilom audi 80 zagrebačkih registracijskih Ulicom kneza Branimira u smjeru jugozapada, 57-godišnjak je ušao u raskrižje sa ulicom Svetice i Donje Svetice, dok je na semaforu bilo zeleno svjetlo, skrenuo je lijevo, a da nije propustio vozilo iz suprotnog smjera. Na prednji dio automobila prednjim dijelom naletio je motocikl kawasaki versys zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak. Od siline udarca vozač motocikla je pao na kolnik dok je motocikl osobi automobil nastavio gurati. Zaustavio se u raskrižju. Vozač motocikla teško se ozlijedio. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Sestre milosrdnice.
Oba vozača su alkotestirani. Vozaču osobnog automobila je izmjereno 1.22 g/kg alkohola, dok je 40-godišnjem vozaču motocikla test bio negativan.

 



Stranica