Prometna nesreća s teško i lakše ozlijeđenim osobama u Barbariću Kravarskom

Jučer, 26. rujna oko 11,30 sati 48-godišnjak je upravljao traktorom imt 533 zagrebačkih registracijskih oznaka i priključnim vozilom ručne izrade, tzv. gumenjakom. Kretao se kolnikom ulice Stara Gora u mjestu Barbarić Kravarski u smjeru sjeveroistoka

Jučer, 26. rujna oko 11,30 sati 48-godišnjak je upravljao traktorom imt 533 zagrebačkih registracijskih oznaka i priključnim vozilom ručne izrade, tzv. gumenjakom. Kretao se kolnikom ulice Stara Gora u mjestu Barbarić Kravarski u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do kbr. 68 i blagog desnog zavoja, gdje je kolnik u nagibu, brzinu kretanja vozila nije prilagodio uvjetima na kolniku, pa je vozilom skrenuo u desno na meki teren i naletio na stup ulične rasvjete. Nakon naleta došlo je do zanošenja traktora u lijevo i prevrtanja,kojom prilikom je traktor naletio na dvorišnu ogradu u vlasništvu 60-godišnjaka.

Prilikom naleta na ogradu priključno vozilo se odvojilo od traktora i sletjelo u odvodni kanal sa zapadne strane kolnika.

Vozač traktora je teško ozlijeđen, i liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju. Putnici na priključnom vozilu, 11-godišnje i 9-godišnje dijete, lakše su ozlijeđeni i liječnička im je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti.



Stranica