Kriminalističko istraživanje-teške tjelesne ozljede u pokušaju

 Policijski službenici II. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda na štetu 20-godišnje kćeri. Osumnjičena je u utorak, 28. rujna oko 21.15 sati u Ilici, u kući nakon međusobnog vrijeđanja u kuhinji s 20-godišnjom kćerkom koja ju je nogom odgurnula u stranu, uzela kuhinjski nož i ubola je u donji dio tijela. Dvadesetogodišnjakinji je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh, a ozljede su okvalificirane kao teške. Osumnjičena je, uz kaznenu prijavu, dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policijski službenici II. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda na štetu 20-godišnje kćeri.

Osumnjičena je u utorak, 28. rujna oko 21.15 sati u Ilici, u kući nakon međusobnog vrijeđanja u kuhinji s 20-godišnjom kćerkom koja ju je nogom odgurnula u stranu, uzela kuhinjski nož i ubola je u donji dio tijela. Dvadesetogodišnjakinji je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh, a ozljede su okvalificirane kao teške.

Osumnjičena je, uz kaznenu prijavu, dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica