Kriminalističko istraživanje-prijetnje i nasilničko ponašanje u obitelji

 Policijski službenici Policijske postaje Dubrava dovršili su kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 63-godišnje supruge. Osumnjičeni je u vremenu od siječnja 2009. pa do 28. rujna 2010. godine, stalno se dovodeći u alkoholizirano stanje, u više navrata na adre

Policijski službenici Policijske postaje Dubrava dovršili su kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 63-godišnje supruge. Osumnjičeni je u vremenu od siječnja 2009. pa do 28. rujna 2010. godine, stalno se dovodeći u alkoholizirano stanje, u više navrata na adresi stanovanja prijetio oštećenoj usmrćivanjem, te je verbalno i tjelesno napadao. Situacija je kulminirala 28. rujna kada je osumnjičeni uzeo kuhinjski nož i zaprijetio oštećenoj usmrćivanjem, nakon čega je ona zatražila intervenciju policije.

Policijski službenici su po dovršenom kriminalističkom istraživanju jučer, 29. rujna osumnjičenog odveli u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica