Razbojništvo

Policijski službenici 7. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu trgovačkog društva sa sjedištem u Zagrebu. Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 10. srpnja oko 20.40. sati ušao u kladionicu na Trešnjevci, Ljubljanica, iskoristio nepažnju 24-godišnje zaposlenice, sakrio se u spremište te na kraju radnog vremena počinio razbojništvo nad zaposlenicom i otuđio 51 690 kuna.  Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

Policijski službenici 7. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu trgovačkog društva sa sjedištem u Zagrebu.

Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 10. srpnja oko 20.40. sati ušao u kladionicu na Trešnjevci, Ljubljanica, iskoristio nepažnju 24-godišnje zaposlenice, sakrio se u spremište te na kraju radnog vremena počinio razbojništvo nad zaposlenicom i otuđio 51 690 kuna.  

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica