Memorijalni malonogometni turnir „Milenko Vranjković – King“ – osma godina sjećanja

Slika PU_ZG/slike/dogadjaji/2010/6.10.2010..jpg

 Ovo sjećanje kolega na kolegu putem sportskog nadmetanja dogodilo se u petak, 1. listopada na  sportskim terenima ŠRC „Sava“ u Sesvetama. Turnir je govorom i minutom šutnje za kolegu Kinga i sve ostale poginule policajce otvorio pomoćnik načelnika Sektora kriminalističke policije Damir Maračić.  Šest malonogometnih ekipa iz Uprave (momčadi Odjela općeg, gospodarskog i organiziranog

 

Foto: PU zagrebačka

Ovo sjećanje kolega na kolegu putem sportskog nadmetanja dogodilo se u petak, 1. listopada na  sportskim terenima ŠRC „Sava“ u Sesvetama. Turnir je govorom i minutom šutnje za kolegu Kinga i sve ostale poginule policajce otvorio pomoćnik načelnika Sektora kriminalističke policije Damir Maračić.  Šest malonogometnih ekipa iz Uprave (momčadi Odjela općeg, gospodarskog i organiziranog kriminaliteta te Odjela kriminaliteta droga,  kriminalističke tehnike i kriminalističkih evidencija ) natjecalo se, a prvo mjesto je osvojeno u izvođenju sedmeraca. Najprecizniji je bio Josip Brebić iz Odjela organiziranog kriminaliteta. Drugo mjesto osvojili su momci iz Odjela općeg kriminaliteta, a za treće mjesto nadmetali su se Odjel kriminalističkih evidencija i Odjel kriminaliteta droga. Potonji je, sa 0 : 1 pobijedio domaćine i organizatore ovogodišnjeg memorijalnog turnira.

Sve momčadi dobile su zahvalnice za sudjelovanje i korektan sportski pristup. Prve tri momčadi primile su i pehare koje  je uručio najmlađi od trojice sinova pokojnog kolege Vranjkovića i  načelnik Sektora kriminalističke policije Marko Mikulić.

Sljedeći deveti memorijalni turnir neće mijenjati lokaciju kao prošlih godina. Mijenja se i datum te će se 2011.  turnir održati u veljači, mjesecu u kojem je kolega King i stradao.



Stranica