Provala u skladište u Vrbovcu (Gradec)

U razdoblju od 7. do 10. listopada između 14 i 21 sati na području Vrbovca, Gradec, Gredečki Pavlovec, nepoznati su počinitelji provalili u skladište tvrtke sa sjedištem u Zagrebu i otuđili veću količinu suhomesnatih proizvoda. S parkirališta su otuđili i 2 teretna automobila zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu dviju leasing kuća sa sjedištem u Zagrebu, teretni automobil marke Iveco Eurocargo i Volkswagen Caddy zagrebačkih registracijskih oznaka. Materijalna šteta nije utvrđena, ali se procijenjuje većom. 

U razdoblju od 7. do 10. listopada između 14 i 21 sati na području Vrbovca, Gradec, Gredečki Pavlovec, nepoznati su počinitelji provalili u skladište tvrtke sa sjedištem u Zagrebu i otuđili veću količinu suhomesnatih proizvoda. S parkirališta su otuđili i 2 teretna automobila zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu dviju leasing kuća sa sjedištem u Zagrebu, teretni automobil marke Iveco Eurocargo i Volkswagen Caddy  zagrebačkih registracijskih oznaka. Materijalna šteta nije utvrđena, ali se procijenjuje većom.  

Policijski su službenici pronašli otuđene teretne automobile na Ferenščici i na parkiralištu Ljubljanske avenije. Traga za počiniteljima.



Stranica