Prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom u Ulici braće Domany - traže se svjedoci-očevici

U četvrtak, 7. listopada u 19,10 sati na prilaznom kolniku kbr. 6 i 8 Ulice braće Domany došlo je do prometne nesreće, u kojoj je lakše ozlijeđen 37-godišnji biciklist. Upravljao je biciklom giant Ulicom braće Domany u smjeru juga desnom stranom kolnika, a dolaskom do prilaznog kolnika parkiralištu kbr. 6 i 8 pao je na kolnik i lakše se ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-870 ili na 192.  

U četvrtak, 7. listopada u 19,10 sati na prilaznom kolniku kbr. 6 i 8 Ulice braće Domany došlo je do prometne nesreće, u kojoj je lakše ozlijeđen 37-godišnji biciklist. Upravljao je biciklom giant Ulicom braće Domany u smjeru juga desnom stranom kolnika, a dolaskom do prilaznog kolnika parkiralištu kbr. 6 i 8 pao je na kolnik i lakše se ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-870 ili na 192.

 



Stranica