Krim. istraživanje - prijevara

Jučer, 11. rujna policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo prijevare na štetu trgovačkog društva iz Zaprešića. Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici utvrdili su da je 42-godišnjakinja 4. i 18. prosinca 2009. godine, od navedenog trgovačkog društva preuzela robu u vrijednosti od oko 15 000 kuna, s odgodom plaćanja od 30 dana. Za svaku pojedinu kupnju, kao sredstvo osiguranja plaćanja dostavila je ovjerene bjanko zadužnice iako je znala da naplata navedenim zadužnicama nije moguća. Osumnjičena preuzetu robu nije platila niti je pokazala namjeru plaćanja te je ostvarila obilježje kaznenog djela prijevare iz čl. 224 st 1 KZ-a. Protiv nje su policijski službenici Općinskom državnom odvjetništvu u Zaprešiću podnijeli posebno izvješće.  

Jučer, 11. rujna policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo prijevare na štetu trgovačkog društva iz Zaprešića.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici utvrdili su da je 42-godišnjakinja 4. i 18. prosinca 2009. godine, od navedenog trgovačkog društva preuzela robu u vrijednosti od oko 15 000 kuna, s odgodom plaćanja od 30 dana. Za svaku pojedinu kupnju, kao sredstvo osiguranja plaćanja dostavila je ovjerene bjanko zadužnice iako je znala da naplata navedenim zadužnicama nije moguća. Osumnjičena preuzetu robu nije platila niti je pokazala namjeru plaćanja te je ostvarila obilježje kaznenog djela prijevare iz čl. 224 st 1 KZ-a. Protiv nje su policijski službenici Općinskom državnom odvjetništvu u Zaprešiću podnijeli posebno izvješće.



Stranica