Prometna nesreća u Velikoj Gorici; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 12. listopada u 12,15 sati u Velikoj Gorici na raskrižju Ulice Matice hrvatske, Trga kralja Petra Krešimira IV i Fabijančićeve došlo je do prometne nesreće, u kojoj je 18-godišnja pješakinja lakše ozlijeđena. Na navedenom raskrižju, gdje se prometom upravlja semaforima, nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom opel astra zagrebačkih registracijskih oznaka i skretao u lijevo te naletio na pješakinju koja je prelazila kolnik Trga kralja Petra Krešimira IV s istočne strane raskrižja preko pješačkog prijelaza. Nakon naleta nepoznati je vozač napustio mjesto događaja, a pješakinja je lakše ozlijeđena.  Molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6221-144 ili 192 zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća.  

Jučer, 12. listopada u 12,15 sati u Velikoj Gorici na raskrižju Ulice Matice hrvatske, Trga kralja Petra Krešimira IV i Fabijančićeve došlo je do prometne nesreće, u kojoj je 18-godišnja pješakinja lakše ozlijeđena. Na navedenom raskrižju, gdje se prometom upravlja semaforima, nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom opel astra zagrebačkih registracijskih oznaka i skretao u lijevo te naletio na pješakinju koja je prelazila kolnik Trga kralja Petra Krešimira IV s istočne strane raskrižja preko pješačkog prijelaza. Nakon naleta nepoznati je vozač napustio mjesto događaja, a pješakinja je lakše ozlijeđena. 

Molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6221-144 ili 192 zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća.



Stranica