Prometna nesreća na raskrižju Kumrovečke i Bregovljanske ulice s teško ozlijeđenom osobom

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

U nedjelju, 17. listopada oko 8 sati na području Zaprešića, Donja Pušća, raskrižje Kumrovečke i Bregovljanske ulice, došlo je do prometne nesreće. Pedesetšestogodišnjak je upravljao osobnim automobilom VW golf zagrebačkih registracijskih oznaka Bregovljanskom ulicom u smjeru juga. Dovezao se do navedenog raskrižja i nije poštivao prednost glavne ulice. Počeo je skretati ulijevo, u Kumrovečku, a osobni automobil VW golf krapinskih registracijskih oznaka kojim je Kumrovečkom upravljao 35-godišnjak, u izbjegavanju sudara udario je u prednji dio golfa. Nakon nesreće 56-godišnji vozač golfa, 49-godišnji suvozač i 79-godišnja putnica iz istog vozila, odvezeni su u KB Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je 79-godišnjakinja teško ozlijeđena, a dvojica muškaraca lakše.   

 

Foto: Ilustarcija

U nedjelju, 17. listopada oko 8 sati na području Zaprešića, Donja Pušća, raskrižje Kumrovečke i Bregovljanske ulice, došlo je do prometne nesreće. Pedesetšestogodišnjak je upravljao osobnim automobilom VW golf zagrebačkih registracijskih oznaka Bregovljanskom ulicom u smjeru juga. Dovezao se do navedenog raskrižja i nije poštivao prednost glavne ulice. Počeo je skretati ulijevo, u Kumrovečku, a osobni automobil VW golf krapinskih registracijskih oznaka kojim je Kumrovečkom upravljao 35-godišnjak, u izbjegavanju sudara udario je u prednji dio golfa.

Nakon nesreće 56-godišnji vozač golfa, 49-godišnji suvozač i 79-godišnja putnica iz istog vozila, odvezeni su u KB Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je 79-godišnjakinja teško ozlijeđena, a dvojica muškaraca lakše.       



Stranica