Prometna nesreća na parkiralištu u Ulici grada Vukovara; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 2. studenog oko 17 sati, na parkiralištu u Ulici grada Vukovara dogodila se prometna nesreća, u kojoj je osobni automobil VW golf zelene boje naletio na 49-godišnjeg pješaka, koji je uslijed naleta pao na kolnik i ozlijedio se. Nepoznati se vozač udaljio sa mjesta događaja bez da je pružio pomoć oštećenom, niti je obavijestio najbližu policijsku postaju. Liječnička je pomoć pješaku pružena u KB Sestara milosrdnica. Budući je vozač pobjegao s mjesta nesreće, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 192.  

Jučer, 2. studenog oko 17 sati, na parkiralištu u Ulici grada Vukovara dogodila se prometna nesreća, u kojoj je osobni automobil VW golf zelene boje naletio na 49-godišnjeg pješaka, koji je uslijed naleta pao na kolnik i ozlijedio se. Nepoznati se vozač udaljio sa mjesta događaja bez da je pružio pomoć oštećenom, niti je obavijestio najbližu policijsku postaju. Liječnička je pomoć pješaku pružena u KB Sestara milosrdnica.

Budući je vozač pobjegao s mjesta nesreće, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 192.



Stranica