Pokušaj protupravne naplate

Policijski službenici II. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 27-godišnjih hrvatskih državljana zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo protupravne naplate u pokušaju na štetu 34-godišnjaka. Osumnjičeni su 24. listopada oko 6.30 sati došli ispred stana 34-godišnjaka na području Črnomerca i od njega zatražili da im vrati dug od 1000 kuna. Kako 34-godišnjak nije imao novac, osumnjičeni su ga fizički napali. Napad je vidjela djevojka 34-godišnjaka, i nakon što je rekla da će pozvati policiju obojica napadača su se udaljili u nepoznatom smjeru. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

Policijski službenici II. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 27-godišnjih hrvatskih državljana zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo protupravne naplate u pokušaju na štetu 34-godišnjaka.

Osumnjičeni su 24. listopada oko 6.30 sati došli ispred stana 34-godišnjaka na području Črnomerca i od njega zatražili da im vrati dug od 1000 kuna. Kako 34-godišnjak nije imao novac, osumnjičeni su ga fizički napali. Napad je vidjela djevojka 34-godišnjaka, i nakon što je rekla da će pozvati policiju obojica napadača su se udaljili u nepoznatom smjeru.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

 



Stranica