Kriminalističko istraživanje: teške krađe

Policijski službenici Policijske postaje Sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela teških krađa na štetu četiri fizičke osobe, dok su ga nakon pokušaja provale u stan pete fizičke osobe uhitili policijski službenici. Osumnjičeni je do 13. listopada do 8. studenog na području Zagreba provaljivao u stanove i otuđivao razne predmete i novac. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 16 900 kuna. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici Policijske postaje Sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela teških krađa na štetu četiri fizičke osobe, dok su ga nakon pokušaja provale u stan pete fizičke osobe uhitili policijski službenici.

Osumnjičeni je do 13. listopada do 8. studenog na području Zagreba provaljivao u stanove i otuđivao razne predmete i novac. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 16 900 kuna. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica