46. Međunarodni atletski supertmaraton Zagreb-Čazma

Slika /PU_ZG/ilustracije/A11bljeskalica.jpg

Start atletske utrke je u Zagrebu na glavnom gradskom trgu, a cilj u Čazmi

FOTO: Ilustracija

U nedjelju, 26. ožujka 2023. godine s početkom u 8 sati, u organizaciji Grada Čazme održat će se 46. Međunarodni atletski supermaraton na relaciji Zagreb - Čazma pod nazivom „Od Kaptola do Kaptola“.
 
TRASA ATLETSKE UTRKE:
 
START: Zagreb, Trg bana J. Jelačića – Cesarčeva – Europski trg – Vlaška – Maksimirska – Dubrava – Zagrebačka – Sesvete – Dugo Selo – Božjakovina – Lupoglav – Kloštar Ivanić – Caginec – Šumećani i dalje prema Bjelovarsko-bilogorskoj županiji (Dapci – Bosiljevo – CILJ: Čazma).
 
Sudionici utrke kretat će se Vlaškom, Maksimirskom, Ulicom Dubrava i Zagrebačkom ulicom do centra Sesveta po desnoj prometnoj traci, odnosno tramvajskim tračnicama, a od terminala Dubec će desna prometna traka biti obilježena reflektirajućim čunjevima te će se promet motornih vozila odvijati paralelno po preostalim prometnim trakama. Na dijelu trase od centra Sesveta prema Dugom Selu, Kloštar Ivaniću i dalje prema mjestu Šumećani i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, natjecatelji će se kretati u redovnom režimu prometa što bliže desnom rubu kolnika uz nazočnost policijskih službenika tijekom cijele trase kretanja.
 
Slijedom navedenog, sve sudionike u cestovnom prometu, a posebno vozače motornih vozila koji se u navedenom vremenu zateknu na trasi kretanja sudionika supermaratona, pozivamo na razumijevanje i strpljenje te da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju na području Grada Zagreba kao i da postupaju u skladu s uputama policijskih službenika i redara na trasi kretanja sudionika utrke.

Stranica