Kriminalističko istraživanje: Nasilničko ponašanje u obitelji i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari i nasilničkog ponašanja na štetu svoje 51-godišnje supruge i svog 20-godišnjeg sina. Osumnjičeni je unatrag 3 godine u obiteljskoj kući na području Zaprešića - Marija Gorica kontinuirano verbalno, a u nekoliko navrata i fizički zlostavljao suprugu i sina. Slučaj je kulminirao 24. listopada 2010. kada je 52-godišnjak posljednji put fizički napao sina. Tada je iz straha za svoj život 20-godišnji sin pobjegao iz kuće i zatražio intervenciju policije.  Pedesetdvogodišnjak je odveden u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je 51-godišnja supruga policiji predala ručnu bombu koju je osumnjičeni držao u obiteljskoj kući na navedenoj adresi. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće, odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari i nasilničkog ponašanja na štetu svoje 51-godišnje supruge i svog 20-godišnjeg sina.

Osumnjičeni je unatrag 3 godine u obiteljskoj kući na području Zaprešića - Marija Gorica kontinuirano verbalno, a u nekoliko navrata i fizički zlostavljao suprugu i sina. Slučaj je kulminirao 24. listopada 2010. kada je 52-godišnjak posljednji put fizički napao sina. Tada je iz straha za svoj život 20-godišnji sin pobjegao iz kuće i zatražio intervenciju policije. 

Pedesetdvogodišnjak je odveden u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je 51-godišnja supruga policiji predala ručnu bombu koju je osumnjičeni držao u obiteljskoj kući na navedenoj adresi.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće, odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica