Prijetnja

Policijski službenici Policijske postaje Trnje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 30-godišnjakinje. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 37-godišnjak od početka kolovoza do 8. rujna 2010. godine u više navrata prijetio 30-godišnjakinji telefonom, a 8. studenog oko 10 sati pričekao ju je na poslu i zaprijetio smrću.  Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je jučer, 29. rujna odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policijski službenici Policijske postaje Trnje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 30-godišnjakinje. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 37-godišnjak od početka kolovoza do 8. rujna 2010. godine u više navrata prijetio 30-godišnjakinji telefonom, a 8. studenog oko 10 sati pričekao ju je na poslu i zaprijetio smrću. 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je jučer, 29. rujna odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica