Zloporaba opojnih droga

Slika PU_ZG/slike/MUP/droga01.jpg

Policijski službenici V policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga. On je u srijedu, 17. ovog mjeseca, legitimiran prilikom redovne kontrole i dragovoljno predao jednu vrećicu sa 102 grama marihuane i jedan paketić s gramom marihuane. Odveden je u službene prostorije i tijekom krim istraživanja izvršena je pretraga stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi. Prije početka same pretrage osumnjičeni je opet dragovoljno izručio jednu vrećicu s 22 grama marihuane, dva smotuljka od gram marihuane, tri zasađene stabljike marihuane te 1500 kuna pribavljenih preprodajom opojne droge. Po dovršenom krim istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici V policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga.

On je u srijedu, 17. ovog mjeseca, legitimiran prilikom redovne kontrole i dragovoljno predao jednu vrećicu sa 102 grama marihuane i jedan paketić s gramom marihuane. Odveden je u službene prostorije i tijekom krim istraživanja izvršena je pretraga stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi. Prije početka same pretrage osumnjičeni je opet dragovoljno izručio jednu vrećicu s 22 grama marihuane, dva smotuljka od gram marihuane, tri zasađene stabljike marihuane te 1500 kuna pribavljenih preprodajom opojne droge.  

Po dovršenom krim istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica