Prometna nesreća u Masarykovoj ulici s teško ozlijeđenom osobom

 U nedjelju, 21. studenog oko 3 sata, u smjeru istoka Masarykove ulice, 29-godišnjak je bez zaštitne kacige s nevažećom prometnom dozvolom upravljao motociklom piaggio beverly cruiser. Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika, udario u rubnik i pao s motocikla. Motocikl je udario u zid zgrade i plastičnu kantu za smeće te se zaustavio na kolniku. Dvadesetdevetogodišnjak je nakon nesreće odvezen u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

U nedjelju, 21. studenog oko 3 sata, u smjeru istoka Masarykove ulice, 29-godišnjak je bez zaštitne kacige s nevažećom prometnom dozvolom upravljao motociklom piaggio beverly cruiser.  Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika, udario u rubnik i pao s motocikla. Motocikl je udario u zid zgrade i plastičnu kantu za smeće te se zaustavio na kolniku.

Dvadesetdevetogodišnjak je nakon nesreće odvezen u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.



Stranica