Kriminalističko istraživanje - krađa

Policijski službenici 7. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe na štetu 52-godišnjakinje. Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 29. studenog između 12 i 15 sati sa stubišta stambene zgrade u Štrbanovoj ulici otuđio bicikl bmx u vlasništvu 52-godišnjakinje. Bicikl je bio vezan za rukohvat stubišta sajlom koju je 15-godišnjak prerezao, a potom zamolio poznanika da ga zajedno sa biciklom odveze do Prečkog uz izliku da mu je na biciklu probušena guma. Nakon kriminalističkog istraživanja odveden je, uz Posebno izvješće, u Istražni centar Općinskog državnog odvjetništva za mladež u Velikoj Gorici.  

Policijski službenici 7. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe na štetu 52-godišnjakinje.

Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 29. studenog između 12 i 15 sati sa stubišta stambene zgrade u Štrbanovoj ulici otuđio bicikl bmx u vlasništvu 52-godišnjakinje. Bicikl je bio vezan za rukohvat  stubišta sajlom koju je 15-godišnjak prerezao, a potom zamolio poznanika da ga zajedno sa biciklom odveze do Prečkog uz izliku da mu je na biciklu probušena guma.

Nakon kriminalističkog istraživanja odveden je, uz Posebno izvješće, u Istražni centar Općinskog državnog odvjetništva za mladež u Velikoj Gorici.Stranica