Kriminalističko istraživanje - nasilničko ponašanje u obitelji, prijetnja, zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili malodobne osobe

Policijski službenici Policijske postaje Sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji, prijetnje i zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili malodobne osobe na štetu svoje 39-godišnje supruge i njihovo dvoje djece. Osumnjičeni je zbog neriješenih obiteljskih problema od srpnja 2003. psihički i fizički zlostavljao suprugu, a od studenog 2009. godine više joj je puta prijetio i smrću.  

Policijski službenici Policijske postaje Sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji, prijetnje i zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili malodobne osobe na štetu svoje 39-godišnje supruge i njihovo dvoje djece.  Osumnjičeni je zbog neriješenih obiteljskih problema od srpnja 2003. psihički i fizički zlostavljao suprugu, a od studenog 2009. godine više joj je puta prijetio i smrću.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica