Prometna nesreća u Ulici Vukomerec s teško i lakše ozlijeđenim osobama

U nedjelju, 5. studenog oko 14 sati, u smjeru sjeveroistoka Ulice Vukomerec, 42-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom renault clio zagrebačkih registracijskih oznaka. U blizini raskrižja s Rakljanskom ulicom, zbog neprilagođene je brzine izgubila nadzor nad vozilom i preko nogostupa sletjela s kolnika udarivši prednjim dijelom renaulta u stup javne rasvjete. Odbivši se od stupa vozilo je udarilo i u betonsku ogradu. Nakon nesreće 42-godišnjakinja i njeno dvoje djece (2002. i 2007.) odvezeni su u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je vozačica teško ozlijeđena a djeca lakše.   

U nedjelju, 5. studenog oko 14 sati, u smjeru sjeveroistoka Ulice Vukomerec, 42-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom renault clio zagrebačkih registracijskih oznaka. U blizini raskrižja s Rakljanskom ulicom, zbog neprilagođene je brzine izgubila nadzor nad vozilom i preko nogostupa sletjela s kolnika udarivši prednjim dijelom renaulta u stup javne rasvjete. Odbivši se od stupa vozilo je udarilo i u betonsku ogradu.

Nakon nesreće 42-godišnjakinja i njeno dvoje djece (2002. i 2007.) odvezeni su u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je vozačica teško ozlijeđena a djeca lakše.   



Stranica