Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na raskrižju Ulice grada Vukovara i Savske ceste

Jučer, 5. prosinca oko 1 sati na raskrižju Savske ceste i Ulice grada Vukovara dogodila se prometna nesreća u kojoj je 27-godišnjakinja teško ozlijeđena. Ona je, upravljajući pod utjecajem alkohola (1,09 promila) i isteklom prometnom dozvolom osobnog automobila marke Ford fiesta splitskih registracijskih oznaka Ulicom grada Vukovara u smjeru istoka, ušla vozilom na raskrižju sa Savskom cestom na upaljeno crveno svjetlo na semaforu i frontalno naletjela na prednji dio osobnog automobila Chevrolet corsica zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak, a koji je vozilom na raskrižju na upaljeno zeleno svjetlo na semaforu skretao ulijevo zapadnim kolnikom Ulice grada Vukovara u Savsku cestu. Dvadesetsedmogodišnja vozačica je u prometnoj nesreći teško ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica, dok su 22-godišnjak i njegova 21-godišnja suputnica lakše ozlijeđeni.  

Jučer, 5. prosinca oko 1 sati na raskrižju Savske ceste i Ulice grada Vukovara dogodila se prometna nesreća u kojoj je 27-godišnjakinja teško ozlijeđena.

Ona je, upravljajući pod utjecajem alkohola (1,09 promila) i isteklom prometnom dozvolom osobnog automobila marke Ford fiesta splitskih registracijskih oznaka Ulicom grada Vukovara u smjeru istoka, ušla vozilom na raskrižju sa Savskom cestom na upaljeno crveno svjetlo na semaforu i frontalno naletjela na prednji dio osobnog automobila Chevrolet corsica zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak, a koji je vozilom na raskrižju na upaljeno zeleno svjetlo na semaforu skretao ulijevo zapadnim kolnikom Ulice grada Vukovara u Savsku cestu. Dvadesetsedmogodišnja vozačica je u prometnoj nesreći teško ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica, dok su 22-godišnjak i njegova 21-godišnja suputnica lakše ozlijeđeni.



Stranica