Kriminalističko istraživanje - prijetnja

Policijski službenici V policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je u nedjelju, petog prosinca, počinio kazneno djelo prijetnje na štetu svoje 22-godišnje djevojke. Oni su se oko 2 sata posvađali u noćnom klubu na Kvaternikovom trgu i 22-godišnja je djevojka krenula prema zajedničkom stanu. Vrata joj je otvorio osumnjičeni i počeo ju vrijeđati i prijetiti joj smrću. U stanu, u kojem je bila i 21-godišnja zajednička prijateljica, oštećenu je i fizički napao. 21-godišnjakinja je osumnjičenog pokušala spriječiti, ali nije uspjela. Pozvala je policiju koja je osumnjičenog uhitila i odvela na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

Policijski službenici V policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je u nedjelju,  petog prosinca, počinio kazneno djelo prijetnje na štetu svoje 22-godišnje djevojke.

Oni su se oko 2 sata posvađali u noćnom klubu na Kvaternikovom trgu i 22-godišnja je djevojka krenula prema zajedničkom stanu. Vrata joj je otvorio osumnjičeni i počeo ju vrijeđati i prijetiti joj smrću. U stanu, u kojem je bila i 21-godišnja zajednička prijateljica, oštećenu je i fizički napao. 21-godišnjakinja je osumnjičenog pokušala spriječiti, ali nije uspjela. Pozvala je policiju koja je osumnjičenog uhitila i odvela na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica