Kriminalističko istraživanje - zlouporaba opojnih droga

Slika PU_ZG/slike/MUP/kokain.jpg

Policijski službenici VI policijske postaje Zagreb u suradnji sa službenicima Odjela kriminaliteta droga PU Zagrebačke, dana 10. prosinca 2010. godine dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom i zaplijenili ukupno 36,9 grama kokaina, 100 grama amfetamina i 9 grama droge marihuana. U četvrtak, 9. prosinca u večernjim satima, na području zagrebačkog naselja Remetinec zbog sumnje da se bavi preprodajom droge kokain i amfetamin uhićen je 47-godišnjak. U petak 10. prosinca pretragom stana koji osumnjičenik neprijavljeno koristi pronađeno je 36,9 grama droge kokain pakirane u 41 paketić, 100 grama droge amfetamin, 9 grama droge marihuana i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje težine. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 47-godišnjak, na za sada neutvrđen način, nabavljao veće količine droge kokain i amfetamin koje je potom prepakiravao i skrivao u stanu gdje neprijavljeno boravi, nakon čega je tako pripremljenu drogu prodavao krajnjim konzumentima na ilegalnom narco tržištu. Vrijednost zaplijenjene droge u uličnoj preprodaji cijeni se na oko 30 000 kuna. 47-godišnji osumnjičenik je od ranije evidentiran zbog zlouporabe droga, imovinskih delikata i nasilja u obitelji. Osumnjičenik je 10. prosinca 2010. godine, uz kaznenu prijavu, priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici VI policijske postaje Zagreb u suradnji sa službenicima Odjela kriminaliteta droga PU Zagrebačke, dana 10. prosinca 2010. godine dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom i zaplijenili ukupno 36,9 grama kokaina, 100 grama amfetamina i 9 grama droge marihuana.

U četvrtak, 9. prosinca u večernjim satima, na području zagrebačkog naselja Remetinec zbog sumnje da se bavi preprodajom droge kokain i amfetamin uhićen je 47-godišnjak. U petak 10. prosinca pretragom stana koji osumnjičenik neprijavljeno koristi pronađeno je 36,9 grama droge kokain pakirane u 41 paketić, 100 grama droge amfetamin, 9 grama droge marihuana i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje težine.

 Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 47-godišnjak, na za sada neutvrđen način, nabavljao veće količine droge kokain i amfetamin koje je potom prepakiravao i skrivao u stanu gdje neprijavljeno boravi, nakon čega je tako pripremljenu drogu prodavao krajnjim konzumentima na ilegalnom narco tržištu.

Vrijednost  zaplijenjene droge u uličnoj preprodaji cijeni se na oko 30 000 kuna.

47-godišnji osumnjičenik je od ranije evidentiran zbog zlouporabe droga, imovinskih delikata i nasilja u obitelji.

 Osumnjičenik je 10. prosinca 2010. godine, uz kaznenu prijavu, priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica