Prometna nesreća u Ulici kralja Zvonimira s lakše ozlijeđenom pješakinjom – traže se svjedoci-očevici

U utorak, oko 15 sati na raskrižju Šubićeve i Ulice kralja Zvonimira nepoznati je vozač tamno zelenim osobnim automobilom, najvjerojatnije krapinskih registracijskih oznaka naletio na pješakinju koja je pješačkim prijelazom prelazila sjeverni kolnik Ulice kralja Zvonimira. Nakon nesreće nepoznati se vozač nije zaustavio niti o događaju obavijestio policiju. Pješakinja je odvezena u Kliniku za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Radi utvrđivanja identiteta nepoznatog vozača molimo eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 192.  

U utorak, oko 15 sati na raskrižju Šubićeve i Ulice kralja Zvonimira nepoznati je vozač tamno zelenim osobnim automobilom, najvjerojatnije krapinskih registracijskih oznaka naletio na pješakinju koja je pješačkim prijelazom prelazila sjeverni kolnik Ulice kralja Zvonimira.

Nakon nesreće nepoznati se vozač nije zaustavio niti o događaju obavijestio policiju. Pješakinja je odvezena u Kliniku za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Radi utvrđivanja identiteta nepoznatog vozača molimo eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 192.



Stranica