Kriminalističko istraživanje – teške tjelesne ozlijede

Slika PU_ZG/slike/MUP/napad_sakama.jpg

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 51-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su teško ozlijedili 48-godišnjaka. Osumnjičeni su 10. kolovoza 2010. godine oko 22.25 sati u ulici Savica Šanci, u kaffe baru, nakon verbalnog sukoba i fizički napali 48-godišnjeg muškarca tako što ga je 28-godišnjak stolicom udario po glavi i srušio na tlo. Dok je ležao na tlu osumnjičeni su ga udarali rukama i nogama po tijelu. Nakon toga su se osumnjičeni nakratko udaljili iz kaffe bara te su se ponovo vratili, i nastavili udarati 48-godišnjaka. Liječnička je pomoć pružena ozlijeđenom u KB Dubrava, gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđen. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su jučer, 3. siječnja dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 51-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su teško ozlijedili 48-godišnjaka. Osumnjičeni su 10. kolovoza 2010. godine oko 22.25 sati  u ulici Savica Šanci, u kaffe baru, nakon verbalnog sukoba i fizički napali 48-godišnjeg muškarca tako što ga je 28-godišnjak stolicom udario po glavi i srušio na tlo. Dok je ležao na tlu osumnjičeni su ga udarali rukama i nogama po tijelu. Nakon toga su se osumnjičeni nakratko udaljili iz kaffe bara te su se ponovo vratili, i nastavili udarati 48-godišnjaka. Liječnička je pomoć pružena ozlijeđenom u KB Dubrava, gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđen.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su jučer, 3. siječnja dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica