Prometna nesreća s materijalnom štetom – traže se svjedoci

Slika PU_ZG/slike/MUP/policajac01.JPG

Jučer, 11. siječnja oko 16,20 sati, na raskrižju Avenije Dubrovnik i Ul. Trnsko došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala 4 osobna vozila. Četerdesdetjednogodišnjak je upravljajući osobnim automobilom, marke BMW-346 zagrebačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola naletio na stražnji dio automobila marke Fiat Stilo zagrebačkih. registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 19-godišnjak. Od siline udarca, svojim prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio vozila marke Ford Focus zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 31godišnjakinja, a na čiji stražnji dio je naletio bijeli osobni automobil nepoznate marke i registracijskih oznaka, koji se udaljio u nepoznatom smjeru.   

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 11. siječnja oko 16,20 sati, na raskrižju Avenije Dubrovnik i Ul. Trnsko došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala 4 osobna vozila. Četerdesdetjednogodišnjak je upravljajući osobnim automobilom, marke BMW-346  zagrebačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola naletio na stražnji dio automobila marke Fiat Stilo zagrebačkih. registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 19-godišnjak. Od siline udarca, svojim prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio vozila marke Ford Focus zagrebačkih registracijskih oznaka  kojim je upravljala 31godišnjakinja, a na čiji stražnji dio je naletio bijeli  osobni automobil nepoznate marke i registracijskih oznaka, koji se udaljio u nepoznatom smjeru.          

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća, molimo sve eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj

telefona 192.

 



Stranica