Razbojništvo

Policijski službenici VIII. Policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 14-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu 15-godišnjaka. Jučer, 17. siječnja oko 20,30 sati u ulici Otona Župančića, 14-godišnjak je verbalno zaprijetio 15-godišnjaku da će ga fizički napasti ako mu ne da svoj mobitel. Petnaestogodišnjak je predao mobitel, da bi ga 14-godišnjak nakon predaje mobitela dva puta udario otvorenim dlanom, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Policijski službenici su protiv 14-godišnjaka nadležnom državnom odvjetniku podnijeli Posebno izvješće.   

Policijski službenici VIII. Policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 14-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu 15-godišnjaka.

Jučer, 17. siječnja oko 20,30 sati u ulici Otona Župančića, 14-godišnjak je verbalno zaprijetio 15-godišnjaku da će ga fizički napasti ako mu ne da svoj mobitel. Petnaestogodišnjak je predao mobitel, da bi ga 14-godišnjak nakon predaje mobitela dva puta udario otvorenim dlanom, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Policijski službenici su protiv 14-godišnjaka nadležnom državnom odvjetniku podnijeli Posebno izvješće.  

 



Stranica