Uporaba sredstava prisile nad turskim državljaninom

Jučer, 24. siječnja u 21.20 sati na granični prijelaz Bregana policijski službenici Republike Slovenije doveli su 25-godišnjeg turskog državljanina kojemu je bio zabranjen ulaz u Sloveniju. Prilikom predaje turskog državljanina policijskim službenicima Postaje granične policije Bregana, turski je državljanin verbalno i fizički napao policijskog službenika Republike Slovenije. Tada su policijski službenici graničnog prijelaza Bregana zbog sprječavanja daljnjeg napada i odbijanja zapovijedi, uporabom tjelesne snage svladali 25-godišnjaka, koji je cijelo vrijeme pružao aktivan otpor odgurujući policijske službenike. Nakon što su ga policijski službenici svladali i vezali lisicama, doveli su ga u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Turskom državljaninu je pružena liječnička pomoć u KB Sestara milosrdnica, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.  

Jučer, 24. siječnja u 21.20 sati na granični prijelaz Bregana policijski službenici Republike Slovenije doveli su 25-godišnjeg turskog državljanina kojemu je bio zabranjen ulaz u Sloveniju. Prilikom predaje turskog državljanina policijskim službenicima Postaje granične policije Bregana, turski je državljanin verbalno i fizički napao policijskog službenika Republike Slovenije. Tada su policijski službenici graničnog prijelaza Bregana zbog sprječavanja daljnjeg napada i odbijanja zapovijedi, uporabom tjelesne snage svladali 25-godišnjaka, koji je cijelo vrijeme pružao aktivan otpor  odgurujući policijske službenike.

Nakon što su ga policijski službenici svladali i vezali lisicama, doveli su ga u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Turskom državljaninu je pružena liječnička pomoć u KB Sestara milosrdnica, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

 



Stranica