Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari na Peščenici

Policijski službenici IV. PP Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je 12.12.10. počinio kaznena djela dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom u pokušaju i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari na štetu šestero gostiju ugostiteljskog objekta na Peščenici. Osumnjičeni je 12. prosinca 2010. došao u kafe bar na adresi Savica Šanci noseći raketni ručni bacač tzv. zolju. Zbog prethodnog verbalno sukoba sa jednim od gostiju, osumnjičeni je usmjerio zolju prema šanku, gdje se nalazilo šestero gostiju. Dvojica gostiju bacila su se na njega i uspjela mu oduzeti zolju, dok se osumnjičeni udalji iz kafe bara.  Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

Policijski službenici IV. PP Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je 12.12.10. počinio kaznena djela dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom u pokušaju i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari na štetu šestero gostiju ugostiteljskog objekta na Peščenici.

Osumnjičeni je 12. prosinca 2010. došao u kafe bar na adresi Savica Šanci noseći raketni ručni bacač tzv. zolju. Zbog prethodnog verbalno sukoba sa jednim od gostiju, osumnjičeni je usmjerio zolju prema šanku, gdje se nalazilo šestero gostiju. Dvojica gostiju bacila su se na njega i uspjela mu oduzeti zolju, dok se osumnjičeni udaljio iz kafe bara. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

 



Stranica