Prometna nesreća na Horvaćanskoj cesti; traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Jučer, 26. siječnja u 15,35 sati na sjevernom kolniku Horvaćanske ceste kod kbr. 14 Ulice Vincenta iz Kastva, došlo je do prometne nesreće na način da je osobni automobil honda s 2000 zagrebačkih registracijskih oznaka, naletio na rubni kamen i na stražnji dio parkiranog osobnog automobila fiat punto zagrebačkih registracijskih oznaka. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća, odnosno utvrđivanja tko je u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-870 ili 192.  

FOTO: Ilustracija

 

Jučer, 26. siječnja u 15,35 sati na sjevernom kolniku Horvaćanske ceste kod kbr. 14 Ulice Vincenta iz Kastva, došlo je do prometne nesreće na način da je osobni automobil honda s 2000 zagrebačkih registracijskih oznaka, naletio na rubni kamen i na stražnji dio parkiranog osobnog automobila fiat punto zagrebačkih registracijskih oznaka.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća, odnosno utvrđivanja tko je u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-870 ili 192.



Stranica