Prijetnja

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu svoje 35- godišnje supruge. Osnovano se sumnja da je 37-godišnjak unazad par mjeseci verbalno vrijeđao, a potom i tjelesno napadao 35-godišnjakinju, da bi joj 8. veljače, u prisutnosti maloljetne djece zaprijetio smrću. U strahu za svoj život oštećena je događaj prijavila policiji. Osumnjičenog su policijski službenici III. Policijske postaje Zagreb nakon provedenog kriminalističkog istraživanja odveli u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu svoje 35- godišnje supruge.

Osnovano se sumnja da je 37-godišnjak unazad par mjeseci verbalno vrijeđao, a potom i tjelesno napadao 35-godišnjakinju, da bi joj 8. veljače, u prisutnosti maloljetne djece zaprijetio smrću. U strahu za svoj život oštećena je događaj prijavila policiji. Osumnjičenog su policijski službenici III. Policijske postaje Zagreb nakon provedenog kriminalističkog istraživanja odveli u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.            



Stranica