Kriminalističko istraživanje- sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti

Slika PU_ZG/slike/MUP/napad_sakama.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca ( 34, 22 ) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti. Policijski službenici PP Zaprešić su 11. veljače oko 22 sati ušli u ugostiteljski objekt u Zaprešiću, Ante Starčevića, na dojavu da je u lokalu tučnjava, te su od 34-godišnjaka zatražili da krene s njima u postaju radi utvrđivanja identiteta, na što je on odgurnuo i rukama napao policijskog službenika. Kod pružanja pomoći napadnutom policijskom službeniku, njegov 22-godišnji prijatelj je s leđa uhvatio drugog policijskog službenika i vukao ga unatrag. Policijski su službenici savladali navedeni dvojac i priveli ih na kriminalističko istraživanje u službene prostorije policije, gdje je utvrđena alkoholiziranost kod 34-giodišnjaka od 0,84, a kod 22-godišnjaka od 1,61 promila. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su 12. veljače, uz kaznenu prijavu, predani u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom  muškaraca ( 34, 22 ) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

Policijski službenici PP Zaprešić su 11. veljače oko 22 sati ušli u ugostiteljski objekt u  Zaprešiću, Ante Starčevića, na dojavu da je u lokalu tučnjava, te su od 34-godišnjaka zatražili da krene s njima u postaju radi utvrđivanja identiteta, na što je on odgurnuo i rukama napao  policijskog službenika. Kod pružanja pomoći napadnutom policijskom službeniku, njegov 22-godišnji prijatelj  je s leđa uhvatio drugog policijskog službenika i vukao  ga unatrag. Policijski su službenici savladali navedeni dvojac i priveli ih na kriminalističko istraživanje u službene prostorije policije, gdje je utvrđena alkoholiziranost kod 34-giodišnjaka od 0,84, a kod 22-godišnjaka od 1,61 promila.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su 12. veljače, uz kaznenu prijavu,  predani u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   



Stranica