Razbojništva u Susedgradu, Novom Zagrebu, na Trnju, Maksimiru, Dubravi i Trešnjevci

 U srijedu 16. veljače oko 14,15 sati (saznanje 19. veljače) u pothodniku na Aleji Bologne u Susedgradu trojica su nepoznatih muškaraca prijeteći tjelesnom snagom 17-godišnjem mladiću otuđili mobilni telefon i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U srijedu 16. veljače oko 14,15 sati (saznanje 19. veljače)  u pothodniku na Aleji Bologne u Susedgradu trojica su nepoznatih muškaraca prijeteći tjelesnom snagom 17-godišnjem mladiću otuđili mobilni telefon i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Jučer,  19. veljače oko 8,35 sati u automat klubu u Lastovskoj ulici na Trnju nepoznati je maskirani muškarac prijeteći pištoljem od zaposlenika (1989.) otuđio više tisuća kuna. 

Jučer, 19. veljače oko 18,30 sati  u hodniku zgrade na Meštrovićevom trgu (Novi Zagreb),  trojica su nepoznatih muškaraca prijeteći tjelesnom snagom i verbalno, od 16-godišnjeg mladića otuđili mobilni telefon vrijedan nekoliko tisuća kuna. 

Jučer, 19. veljače  oko 18,30 sati nepoznati je muškarac, prijeteći pištoljem, od 52-godišnjeg zaposlenika u kiosku u Albrechtovoj ulici u Maksimiru otuđio mobilni telefon i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 19. veljače oko 19 sati u Aleji pomoraca, Novi Zagreb, trojica su nepoznatih muškaraca, verbalnim prijetnjama i tjelesnom snagom, od 17-godišnjeg mladića otuđili novac, ogrlicu i mobilni telefon. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.  .

Danas, 20. veljače u 2,40 sata u Aveniji Dubrava nepoznati je muškarac prijeteći pištoljem od 24-godišnjeg zaposlenika otuđio novac i mobilni telefon. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Danas, 20. veljače oko 1,45 sati na Horvaćanskom su zavoju, Trešnjevka, trojica nepoznatih mladića tjelesnom snagom od 20-godišnjaka otuđili mobilni telefon i novac. Materijalna šteta iznosi stotinjak kuna.
U službene prostorije, na krim istraživanje, dovedena su tri mladića (1993., 1993. i 1994.) koji se dovode u vezu s ovim razbojništvom.



Stranica