Dovršeno kriminalističko istraživanje - nasilničko ponašanje u obitelji, prijetnja, teška tjelesna ozljeda i uništenje i oštećenje tuđe stvari

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje u obitelji na štetu svoje 26-godišnje supruge te kaznena djela prijetnje, teške tjelesno ozljede i uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu 50-godišnjaka. Osumnjičeni se zbog neriješenih obiteljskih problema unazad šest mjeseci u alkoholiziranom stanju verbalno sukobljavao sa suprugom, da bi ju 24. veljače i fizički napao došavši na adresu na koju je ona otišla živjeti, pritom se verbalno, a potom i fizički sukobio s 50-godišnjakom prijeteći mu smrću i teško ga ozlijedio. Liječnička pomoć 50-godišnjaku pružena u KB Sveti Duh. Dolaskom na mjesto sukoba osumnjičeni je osobnim automobilom s namjerom oštećenja više puta udario u garažna vrata. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje u obitelji na štetu svoje 26-godišnje supruge te kaznena djela prijetnje, teške tjelesno ozljede i uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu 50-godišnjaka.

Osumnjičeni se zbog neriješenih obiteljskih problema unazad šest mjeseci u alkoholiziranom stanju verbalno sukobljavao sa suprugom, da bi ju 24. veljače i fizički napao došavši na adresu na koju je ona otišla živjeti, pritom se verbalno, a potom i fizički sukobio s 50-godišnjakom prijeteći mu smrću i teško ga ozlijedio. Liječnička pomoć 50-godišnjaku pružena u KB Sveti Duh. Dolaskom na mjesto sukoba osumnjičeni je osobnim automobilom s namjerom oštećenja više puta udario u garažna vrata. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   



Stranica