Dovršeno kriminalističko istraživanje - teška tjelesna ozljeda sa smrtnom posljedicom

Slika PU_ZG/slike/MUP/privodjenje.JPG

Policijski službenici 3. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljeda na štetu 52-godišnjaka.  Osnovano se sumnja da se 43-godišnjak 12. veljače u Dubravi verbalno, a potom i fizički sukobio s 52-godišnjakom. U fizičkom napadu oštećeni je teško ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, a počinitelj je pobjegao. Zbog zadobivenih ozljeda 52-godišnjak je 18. veljače preminuo. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

FOTO: Ilustracija

 

Policijski službenici 3. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljeda na štetu 52-godišnjaka. 

Osnovano se sumnja da se 43-godišnjak 12. veljače u Dubravi verbalno, a potom i fizički sukobio s 52-godišnjakom. U fizičkom napadu oštećeni je teško ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, a počinitelj je pobjegao. Zbog zadobivenih ozljeda 52-godišnjak je 18. veljače preminuo. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica