Prometna nesreća na raskrižju Ulice kneza Branimira i Mandlove; traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/policija03.jpg

Danas, 4. ožujka oko 5 sati 46-godišnjak je upravljao mazdom 323 varaždinskih registracijskih oznaka prometnom trakom za skretanje u lijevo Ulicom kneza Branimira u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Mandlovom ulicom, na kojem se prometom upravlja semaforima, u raskrižje je ušao na neutvrđeno svjetlo na semaforu za njegov smjer kretanja. Tom je prilikom na prednji dio njegovog automobila prednjim lijevim dijelom naletio osobni automobil fiat stilo zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak. Prometovao je lijevom prometnom trakom kolnika Ulice kneza Branimira u smjeru zapada i u navedeno raskrižje ušao na neutvrđeno svjetlo na semaforu za njegov smjer kretanja, zadržavajući smjer kretanja ravno. Molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6333-333 ili 192 zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća.  

 

Foto: Ilustracija

Danas, 4. ožujka oko 5 sati 46-godišnjak je upravljao mazdom 323 varaždinskih registracijskih oznaka prometnom trakom za skretanje u lijevo Ulicom kneza Branimira u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Mandlovom ulicom, na kojem se prometom upravlja semaforima, u raskrižje je ušao na neutvrđeno svjetlo na semaforu za njegov smjer kretanja. Tom je prilikom na prednji dio njegovog automobila prednjim lijevim dijelom naletio osobni automobil fiat stilo zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak. Prometovao je lijevom prometnom trakom kolnika Ulice kneza Branimira u smjeru zapada i u navedeno raskrižje ušao na neutvrđeno svjetlo na semaforu za njegov smjer kretanja, zadržavajući smjer kretanja ravno.

Molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6333-333 ili 192 zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća.

 



Stranica